Online bejelentkezés
Időpontmódosítás

Terhesgondozás

Exkluzív terhesgondozási csomagok

A munkánk sikerességét jelzi, hogy évről évre egyre több kismama látogatja a centrumunkat. A terhesgondozás a MMEC belső protokollja szerint zajlik, amelyet a szakembereink a legnagyobb körültekintéssel dolgoztak ki. A kismamákat egységesen és folyamatosan magas színvonalon látjuk el – nemcsak nőgyógyászati, hanem belgyógyászati aspektusból is.

terhesgondozas

A protokoll követése megnyugtató lehet nemcsak a számodra, hanem a szakembereknek is: ez biztosítja, hogy a te és magzatod egészségi állapota folyamatos kontroll alatt áll, és az esetlegesen időközben fellépő problémák kivédése még időben megtörténik.

Mindehhez csomagokat dolgoztunk ki: a terhesgondozás során havi átalánydíjas belgyógyászati-, nőgyógyászati csomagokat választhatsz.

Kapcsolódj be a kismamacsomagjainkba, mert megéri!

A centrumunkban 2011 óta elérhető a rugalmas feltételekkel működő, csomagelvű kismamagondozás – és már több százan éltek ezzel a kismamáink közül.

Sok intézménnyel ellentétben mi másképpen építettük fel a terhesgondozási rendszerünket. Havi egyszeri befizetés van, személyesen vagy utalással (otthonról):

  • belgyógyászati csomag 9.000 Ft/hó
  • belgyógyászati csomag, terhességi cukorbetegség (GDM) esetén 14.500 Ft/hó
  • nőgyógyászati csomag 20.000 Ft/hó

A 20. hétig bármikor beszállhatsz, és ha úgy gondolod, abba is hagyhatod a programot!

A kétféle csomagot külön és együttesen is kérheted.

Közreműködők

Megtakarítás

  • belgyógyászati terhesgondozás (7 befizetéssel kalkulálva*) 36% kedvezménnyel: cca. 98.000 Ft várható költség HELYETT 63.000 Ft
  • belgyógyászati terhesgondozás terhességi cukorbetegség (GDM) esetén (7 befizetéssel kalkulálva*) 40% kedvezménnyel: cca. 170.000 Ft várható költség HELYETT 102.000 Ft
  • nőgyógyászati terhesgondozás (6 befizetéssel kalkulálva*) 25% kedvezménnyel: cca. 167.000 Ft várható költség HELYETT 120.000 Ft

*vizsgálatok szükségesek: 12, 16, 20, 24, 28, 32 hetesen + 36. hét opcionális

Nagy értékű extrák!

  • belgyógyászaton ingyenes diétás oktatás és kontroll, távkonzultációs lehetőségek
  • belgyógyászati csomagok részeként: csoportos diétás oktatások, kismamáknak (Kismamacsoport I. – Várandósság, Kismamacsoport II. – Szülés és szoptatás)
  • nőgyógyászaton ingyen kombinált szűrés (12. hét) és genetikai UH ( 18. hét)