Online bejelentkezés
Időpontmódosítás

Online bejelentkezés

1
szakrendelés
2
részletek
3
Időpont
4
foglalás

2017. június 6-tól a Budai Magánorvosi Centrum üzemelteti a Fehérvári út 89-95. szám alatti telephelyet. A körülmények és az árak változatlanok.

Itt tudsz bejelentkezni laborvizsgálatra, biológushoz pedig e-mailben, az onlinebejelentkezes@mensmentis.hu címen kérhetsz időpontot.

1. VÁLASSZ SZAKRENDELÉST!

Figyelem! Dietetikusaink rendelésének helye 2017. június 1-től megváltozik. Júniusi időpontot foglalni itt tudsz: www.sportkontroll.hu

2017. május 31-ig:

Diétás oktatás/tanácsadásra jelentkezz, ha nem jártál még nálunk diétás oktatáson vagy több mint 1 éve jártál nálunk utoljára. A Diétás tanácsadás 18 év alatt opciót válaszd, ha kiskorú vagy, vagy kiskorút kísérsz a tanácsadásra és először jársz nálunk vagy több mint 1 éve jártál nálunk utoljára.

Diétás kontrollra akkor jelentkezz, ha jártál már nálunk diétás oktatáson (1 éven belül).
A kontroll 60 perces és része egy testösszetétel-mérés is. Ára: 7000 Ft.

A testösszetétel-mérésről itt találsz információt.

A kismamacsoportokról itt találsz több információt.

Ha elakadtál, kérj segítséget e-mailben: onlinebejelentkezes@mensmentis.hu

2. VÁLASSZ SZOLGÁLTATÁST!

Mennyire ismered az egészséges táplálkozás és az IR-diéta szabályait? Töltsd ki a tesztet!

2.1. DIÉTÁS OKTATÁS/TANÁCSADÁS

Kinek szól?
A kétalkalmas tanácsadás lényege az étrended személyre szabása. Ez akkor lehet igazán hatékony, ha már tisztában vagy az egészséges táplálkozás (IR-diéta) alapjaival. Ha nem ismered a szénhidrátszámolás alapjait, javasoljuk, hogy egyéni tanácsadás előtt jelentkezz csoportos alapozó oktatásra.

Tanácsadás tartalma:
2x60 perces tanácsadás (hat héten belül) + Inbody testösszetétel-mérés, 2 alkalommal
Ára:13 000 Ft

Kinek szól?
Kezdőknek ajánljuk, akik most ismerkednek az IR-diétával (160 grammos diétával), akik bizonytalanok abban, hogy melyek a lassan és gyorsan felszívódó szénhidrátok, hogy kell számolni egy élelmiszer szénhidráttartalmát, mit lehet leolvasni az élelmiszercímkékről. Kiscsoportos, játékos oktatás a Mens Mentis dietetikusaival, a Mandulaligetben.

Helyszíne: Mandulaliget főzőiskola
Időtartama: 180 perc
Ára: 6000 Ft

A csoportos alapozó oktatásra a Mandulaliget főzőiskola weboldalán tudsz bejelentkezni. Most átirányítunk a Mandulaliget oldalára...

2.1. Kérjük jelöld meg, hogy az állítások közül melyik igaz rád!

Táplálékallergiás vagyok, gluténmentes diétát követek.
Élsportoló vagyok VAGY hetente minimum 5 órát edzem intenzíven.
Várandós vagyok / terhességi cukorbeteg vagyok.
Inzulinnal kezelt cukorbeteg vagyok.
Súlyproblémával küzdök / inzulinrezisztens / PCOS-es / pajzsmirigybeteg / gyógyszerrel kezelt cukorbeteg vagyok.
Egyik állítás sem igaz rám.

A Kismamacsoport I.: várandósság csoportot válaszd, ha tudni szeretnéd, hogyan táplálkozz optimálisan a várandósság ideje alatt, hogy te és gyermeked is a lehető legegészségesebbek legyetek, hogy csökkentsd a terhességi cukorbetegség kialakulásának kockázatát, az inzulinrezisztencia hatását, illetve hogy elkerüld az elhízást.

A Kismamacsoport II.: szülés és szoptatás csoportot válaszd, ha tudni szeretnéd, milyen az ideális étrended a szülés utáni időszakban, a szoptatás idején, mi a legjobb neked és a babádnak.

A csoportos oktatások a Mens Mentis belgyógyászati terhesgondozási csomagjával rendelkező pácienseink részére ingyenesek. A csomagokról itt találsz több információt.

2.1. Kérjük, jelöld meg az igaz állításokat!

Gyermekem táplálékallergiás, gluténmentes diétát követ.
Gyermekem élsportoló (hetente minimum 5 órát edz, intenzíven).
Gyermekem inzulinnal kezelt cukorbeteg.
Gyermekem súlyproblémával küzd / inzulinrezisztens / PCOS-es / pajzsmirigybeteg / gyógyszerrel kezelt cukorbeteg.
Egyik állítás sem igaz.

A választott szakrendelésre csak telefonon tudunk időpontot biztosítani. Hívj bennünket a következő telefonszámon: 061 445 0700 (2-es menüpont).

A szakrendelést 2017. június 6-tól a Budai Magánorvosi Centrum működteti. Időpontot egyeztetni e-mailben lehet: onlinebejelentkezes@mensmentis.hu.

Bejelentkezés az itt megadott elérhetőségeken. http://mensmentis.hu/munkatarsaink/edzok/

Rendelőnkben Dr. Rákosi Miklós, szülész-nőgyógyász főorvos végez nőgyógyászati vizsgálatokat. Rendelésének helyszíne 2017. június 1-től megváltozik. További információ: www.endocare.hu

1. vizitre jelentkezz, ha még nem jártál nálunk belgyógyászati-endokrinológiai vizsgálaton vagy több mint 1 éve jártál nálunk utoljára. Kontrollra jelentkezz, ha 1 éven belül jártál nálunk belgyógyászati-endokrinológiai vizsgálaton.

Rendelőnkben Dr. Tobicsh Borbála, általános gyermekorvos, gyermek belgyógyász-endokrinológus fogadja az 1-16 éves fiatalokat.
1. vizitre jelentkezz, ha még nem járt nálunk a gyermek vizsgálaton vagy több mint 1 éve járt nálunk utoljára. Kontrollra jelentkezz, ha 1 éven belül járt nálunk a gyermek vizsgálaton.
A doktornőhöz 2017. június 1-től itt kérhetsz időpontot: http://svabhegy.eu/dr-tobisch-borbala/

Rendelőnkben Dr. Kriston Renáta, bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos rendel.
1. vizitre jelentkezz, ha még nem jártál nálunk bőrgyógyászaton vagy több mint 1 éve jártál nálunk utoljára. Kontrollra jelentkezz, ha 1 éven belül jártál nálunk.

Ha elakadtál, kérj segítséget e-mailben: onlinebejelentkezes@mensmentis.hu

A választott vizsgálatra csak telefonon tudunk időpontot biztosítani. Hívj bennünket a következő telefonszámon: 061 445 0700 (2-es menüpont).

Bejelentkezés az itt megadott elérhetőségeken. http://mensmentis.hu/munkatarsaink/terapeutak/

Dr. Kriston Renáta rendelésére a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika elérhetőségén tudsz bejelentkezni: 0670 886 0887

Ha nem találsz egy vizsgálatot? Használd a szabadszavas keresőt!

Rendelőnkben Győrfi Mátyás, szonográfus végez nőgyógyászati és terhességi ultrahang-vizsgálatokat. Rendelésének helyszíne 2017. június 1-től megváltozik. További információ: www.endocare.hu

Rendelőnkben Dr. Bakos Mária, radiológus-főorvos és Dr. Dienes Anna végeznek ultrahangvizsgálatokat. Dr. Bakos Mária rendelésének helyszíne 2017. június 1-től megváltozik. További információ: www.endocare.hu

Ha elakadtál kérj segítséget e-mailben: onlinebejelentkezes@mensmentis.hu

2. VÁLASSZ VIZSGÁLATOT!

Megjegyzés: a szűrést kizárólag hétfő és pénteki napokon végezzük.Kérjük, jelentkezzen be szonográfusunkhoz is (Győrfi Mátyás) genetikai ultrahang vizsgálatra, a vérvétellel EGY IDŐBEN.

A vizsgálatra kérjük hozza magával 12. heti ultrahang leletét!

A terheléses vércukor vizsgálat időigénye 2 óra. Ezért erre a vizsgálatra csak 6:00 és 7:15 között tud jelentkezni.

3. VÁLASSZ IDŐPONTOT!

VÁLASSZ ORVOST!

tanácsadását ajánljuk neked. Kérjük válassz hozzá időpontot.

Sajnáljuk, de jelenleg nincs szabad időpontunk. Látogass vissza pár napon belül, mert lemondás miatt bármikor szabadulhatnak fel helyek.

4. FOGLALÁS

Szakrendelés:
Vizsgálatok:
Időpont:
Ár: Ft

Hozz magaddal egy min. 4 GB méretű pendrive-ot, hogy a felvételt haza is vihesd! (A rendelőben megvásárolható pendrive ára 2500 Ft.)

Fontos információkat az OGTT-ről itt találsz.

FOGLALÁSHOZ ADD MEG AZ ADATAIDAT!

Árváltozás! Dietetikai szolgáltatásunk bővülése miatt áraink változtak. Az augusztusi időpontokat foglalókra még a korábbi díjszabás vonatkozik. Az Árváltozásról tájékozódj az Árak menüpontban.

Név:
E-mail cím:
Mobiltelefon:
TAJ szám:
Születési dátum:
Irányítószám, cím:

Köszönjük!

Ahhoz, hogy tanácsadás igazán hatékony legyen, kérjük, töltsd le a 3 napos táplálkozási naplót is tartalmazó táplálkozási anamnézis lapot (link: http://mensmentis.hu/dietetika/taplalkozasi_anamnezis_lap/) Ezt legkésőbb 2 nappal a tanácsadás előtt, kitöltve küldd el dietetikusodnak az info@mensmentis.hu e-mail címre.