Online bejelentkezés
Időpontmódosítás

Rózsahegyi Nóra

család- és párterapeuta, pszichopedagógus, a PCOS Klub és a Pszichocafé vezetője

Dolgoztam vállalati trénerként, évekig foglalkoztam nehezen kezelhető, magatartási és tanulási problémákkal bíró gyerekkel, vezetek gyermek és felnőtt pszichodráma csoportokat. Továbbá örökbefogadásra készülő szülők részére szervezett felkészítő tanfolyamokat tartok (Ágacska Alapítvány), illetve meddőségi problémával küzdő, vagy a már szülői szerepükben nehézségekkel, bizonytalanságokkal küzdő párok részére tartok párterápiát.

Évekig a Mens Mentis Egészségcentrum csoportos diétás tanácsadásában is részt vettem a dietetikusok mellett a pszichés támogatást biztosítva az életmódváltáshoz.

Azoknak a pároknak is szeretnék segíteni, akik megrekedtek, elakadtak valamely életfeladatuk (pl.: eredeti szülőkről való leválás, gyermekvállalás, párkapcsolati konfliktusok megoldásai) megvalósítása során, emiatt állandó feszültségben élik mindennapjaikat, és érzik, hogy ez így nem mehet tovább.

A beszélgetések során igyekszünk közösen megtalálni azt a fejlődési lehetőséget, megoldást, és az ehhez vezető utat, amely a pár mindkét tagjának elfogadható. Támogatást és motivációt keresünk ahhoz, hogy elinduljanak ezen az úton, a boldogabb élet felé.

Szakterülete

  • életmódvezetési tanácsadás
  • életmódváltási nehézségek kezelése, egyéni konzultáció
  • pár- és csoportterápia

Elérhetőség

cím: Ágacska Alapítvány (Budapest XI. kerület, Csurgói út 22-32.).

telefon: 06 20 213 9464

e-mail: nora@agacska.hu