Online bejelentkezés
Időpontmódosítás

Bodó Andi

tudattréner, coach, a Mandulavirág vezetője

Tudat-tréner, coach-ként támogatom a Mens Mentis pácienseit, hogy a gyógyulási folyamataikban sikeresebbek lehessenek.

Buddhista tanító, teológus diplomámat A Tan Kapuja Buddhista Főiskola – filozófia, vallásbölcsész szakon szereztem meg (2010) és Lemma-coach képzésben vizsgáztam coachként 2012-ben.

Tagja vagyok a Coachok Szakmai Szövetségének, ahol a szövetségi rendezvényeken rendszeresen tartok előadásokat, work-shopokat.

2008-ban a családállítás szemléletével dolgozó Sors-modellezés képzést végeztem el, azóta pedig havonta vezetek ilyen kurzusokat.

Az emberekkel és a problémáikra való megoldás kereséssel már 20 éve foglalkozom, így a tapasztalat mellett nagyon sok módszert ismertem és tanultam meg. (spirituális és racionális területen egyaránt)

A munka kapcsán fontos számomra, hogy az egyén újra visszataláljon saját erőforrásaihoz, tudatossá tudja tenni az életét, felszabadultan nézzen szembe a kihívásaival. Akár az életmódváltással akár más személyes problémájával küzdve.

A Mens Mentis Egészségcentrummal saját és családi érintettség által kerültem kapcsolatba, ami inspirált arra, hogy megoldásokat keressek. Így a 2012-ben indult Életmódváltó játékban már az alternatív módszerek képviselőjeként támogattam a résztvevőket, majd ennek sikere okán egyre többször vonódtam be a rendelő munkájába .

Én vezetem a 2014-ben indult Mandulavirágot, a teljes gyógyuláshoz szükséges lelki-pillért biztosító műhelyet, ahol egyéni foglalkozások keretében egészségügyi, karrier, nőiség, párkapcsolati és egyéb témákban dolgozom együtt a hozzám fordulókkal, illetve csoportos programokat is szervezek:

  • Beavatás az anyaság világába – 5 alkalmas foglalkozás, babavállalásra készülő hölgyeknek
  • PCOS/IR családállítás

Fordulj hozzá:

  • ha stresszkezelési technikákat szeretnél tanulni
  • életvezetési tanácsadásra van szükséged (coaching)
  • sorsblokk-oldás, elakadások esetén
  • családállításon szeretnél részt venni
  • meditációt tanulnál.

Elérhetőség

Cím: Bp. 1149 Pillangó park 12/b

telefon: 06 30 942 6851

web: www.mandulavirag.com

e-mail: info@mandulavirag.com

Mandulavirág a Facebook-on